Alle vores varer er 100% lavet i Nepal​

Håndlavet brevpapir i smukke nuancer fås her

​Hos Danry Import sælges eksklusivt brevpapir, som er håndlavet i Nepal. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskelligt papir, så der er noget til ethvert behov og enhver smag. Vores virksomhed er beliggende i Greve, hvorfra vi servicerer kunder fra hele Sjælland.

Hvis du ønsker at gøre noget særligt ud af dine fremtidige breve, så kan du med fordel kigge nærmere på vores brevpapir. Papiret er fremstillet af barken fra Daphne Papyracea-planten, der vokser i bjergene i Nepal. Det kaldes også for loktapapir og er noget af det reneste papir, der findes, fordi der ikke er tilføjet nogen syntetiske stoffer. 

Vi tilbyder brevpapir i mange forskellige størrelser

Du kan få brevpapiret i mange forskellige, flotte nuancer. Nedenfor ser du billeder af udvalget, men da det kan være svært at gengive farverne 100 %, sender vi gerne en farveprøve til dig. Det er også muligt at få trykt et motiv på papiret. Vi tilbyder desuden flere forskellige størrelser af papiret, så det kan bruges ved flere lejligheder.​

Bearbejdningen af Daphne Papyracea-planten skaber arbejdspladser hos befolkningen oppe i bjergene i Nepal, hvilket giver børnene mulighed for at kunne komme i skole. Vi støtter derfor genopbygningen af Nepal ved at sælge dette papir til breve, hvilket du ligeledes er med til ved køb af brevene.

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til vores udvalg af håndlavet brevpapir? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at dele flere informationer om dette flotte papir af høj kvalitet.

Du kan kontakte os på telefon 43 90 27 74 eller på mail salg@danryimport.dk, så vender vi tilbage med svar på dine spørgsmål hurtigst muligt.

Alle priser er ekskl. moms​ og i danske kroner

Produkt info:

Mini brevpapir:

Sæt med 10 ark og 10 kuverter - DKK 7,00

Assorteret farver

Midi brevpapir:

Sæt med 10 ark og 10 kuverter - DKK 10,00

Assorteret farver

Brevpapir - ark:

Brevpapir størrelse A4 - pakke med 10 ark - DKK 10,00

Brevpapir størrelse A5 - pakke med 10 ark - DKK  6,00 

Information:

Farveprøver:

Det kan være svært at gengive farverne 100%, så vi sender gerne en farveprøve

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld gerne formularen så kontakter 

vi dig hurtigst muligt

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Danry Import

CVR: 21844276

​Kontaktinformation​

Telefon: +45 43 90 27 74

​E-mail: salg@danryimport.dk