Alle vores varer er 100% lavet i Nepal​

​Gaveposer af håndlavet naturpapir fra Nepal

​Danry Import i Greve på Sjælland tilbyder flotte gaveposer, der er udført af håndlavet naturpapir fra Nepal. Vi lægger særlig vægt på prisen og kvaliteten på vores gaveposer og andre papirprodukter. 

Vi er med andre ord et kvalitetsbevidst importfirma med et højt serviceniveau. Og vi har leveret papirprodukter til virksomheder siden 1999.

Vi kan levere gaveposer med og uden hank

​Vi kan blandt andet levere gaveposer, der har snoet hank, flettet hank, bomuldshank, filthank og perlehank. Vi har også poser uden hank. Desuden kan vi for eksempel tilbyde poser med bambuslukning, ligesom vi kan tilbyde nogle flotte silkeposer, papirsposer og gaveæsker

Dertil kommer, at du kan vælge at få tryk på gaveposerne. Fælles for alle disse gaveposer er, at de alle består af håndlavet naturpapir fra Nepal.​

Du støtter Nepal når du køber vores varer

​​Vi støtter de sociale tiltag i Nepal, eftersom vi støtter genopbygningen af landet. Papirfremstillingen beskæftiger mange mennesker oppe i bjerglandsbyerne, og når det rå papir er færdigt, bliver det båret ned ad bjergene til områderne omkring Kathmandu. 

Her skaber det arbejdspladser for de lokale, så der blandt andet bliver penge til børnenes skolegang, før papiret ender som gaveposer i Danmark.

Få et uforpligtende tilbud her

Du er velkommen til at kontakte Danry Import på telefon 43 90 27 74, men du kan også henvende dig ved at sende en e-mail til salg@danryimport.dk, hvis du vil høre mere om vores gaveposer. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud, der passer til dine ønsker eller behov.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld gerne formularen så kontakter 

vi dig hurtigst muligt

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Danry Import

CVR: 21844276

​Kontaktinformation​

Telefon: +45 43 90 27 74

​E-mail: salg@danryimport.dk