Alle vores varer er 100% lavet i Nepal​

Gaveposer af håndlavet naturpapir fra Nepal

​Danry Import i Greve på Sjælland tilbyder flotte og eksklusive gaveposer, der er fremstillet af håndlavet naturpapir fra Nepal. Vi har et stort udvalg af gaveposer med eller uden hank, som kan bruges til mange forskellige formål. Hos os lægges der særlig vægt på pris og kvalitet, hvorfor du kan forvente kvalitetsprodukter til attraktive priser. Vi tilbyder hurtig levering i hele landet.

Vi er et professionelt firma, som har leveret papirprodukter til virksomheder siden 1999. Derfor har vi stor erfaring i branchen, hvilket har givet os brede kompetencer på flere forskellige områder. Vi går eksempelvis meget op i at være et kvalitetsbevidst importfirma med et højt serviceniveau.

Vi kan levere gaveposer med og uden hank

​Hvad enten du står og mangler gaveposer med hank eller uden hank eller i et særligt stof, så kan du finde det i vores sortiment. Vi kan blandt andet levere gaveposer, der har snoet hank, flettet hank, bomuldshank, filthank og perlehank. Desuden kan vi tilbyde poser med bambuslukning, ligesom vi kan tilbyde nogle flotte silkeposer, papirsposer og gaveæsker

Dertil kommer, at du kan vælge at få tryk på gaveposerne, hvis du ønsker det. Vi kan med andre ord fremstille gaveposerne lige efter dine ønsker og behov, uanset om du ønsker, at de skal være små og brune i papir eller store og i silke. Fælles for alle disse gaveposer er, at de er fremstillet af håndlavet naturpapir fra Nepal, hvilket giver poserne et særligt smukt og eksklusivt udseende. 

Du støtter Nepal, når du køber vores varer

Når du handler her på siden, så støtter du ikke bare vores firma, men også forskellige sociale tiltag i Nepal. Vi støtter nemlig genopbygningen af landet, hvorfor vi gerne vil skabe flere arbejdspladser til lokalbefolkningen. Papirfremstillingen beskæftiger mange mennesker i bjerglandsbyerne, og når det rå papir er færdigt, bliver det båret ned fra bjergene til områderne omkring Kathmandu.

Der skabes altså mange arbejdspladser til de lokale, så der bliver penge til blandt andet børnenes skolegang. Det sker, før papiret ender som gaveposer i Danmark. Du kan med andre ord med god samvittighed handle her på siden, hvis du ønsker at støtte en god sag og eksklusive gaveposer til fordelagtige priser.

Få et uforpligtende tilbud her

Kunne du tænke dig at høre mere om vores gaveposer eller modtage et uforpligtende tilbud, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for flere informationer. Vi tager først en snak om dine forventninger og ønsker, hvorefter vi gerne sammensætter et godt tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon 43 90 27 74 eller på salg@danryimport.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld gerne formularen så kontakter 

vi dig hurtigst muligt

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Danry Import

CVR: 21844276

​Kontaktinformation​

Telefon: +45 43 90 27 74

​E-mail: salg@danryimport.dk