Alle vores varer er 100% lavet i Nepal​

​Gavepapir engros til virksomheder og butikker

Danry Import i Greve på Sjælland sælger gavepapir engros, der er fremstillet af barken fra Daphne Papyracea-planten, som vokser i bjergene i Nepal. 

Det bliver også kaldt for loktapapir, og de hellige buddhistiske skrifter "Karanya Buha Sutra" er faktisk skrevet på loktapapir. Vores gavepapir er noget af det reneste papir, der findes, og der er ikke tilføjet syntetiske stoffer.

Vores gavepapir engros kommer fra små landsbyer i Nepal

​Vi støtter genopbygningen af Nepal, fordi bearbejdningen af Daphne Papyracea-planten skaber arbejdspladser for befolkningen oppe i bjergene, hvilket derved giver børnene mulighed for at gå i skole. 

Befolkningen bærer det rå papir ned til områderne omkring Kathmandu, før det bliver sendt videre til os, så vi kan levere papiret til virksomheder i hele Europa.​

Vores gavepapir engros kan opdeles i tre hovedtemaer, og det er papir med farve, med plantefarve eller med blomster og blade på. Der findes så adskillige varianter, herunder forskellige farver og forskellige mønstre. Det er også muligt at få trykt logo på, hvis du ønsker det.

Vi lægger med andre ord vægt på pris, kvalitet og de sociale hensyn i Nepal, men også på at have et højt serviceniveau.

Kontakt os for at få et tilbud

Du er kan kontakte os på telefon 43 90 27 74, men du kan også vælge at sende os en e-mail på salg@danryimport.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gavepapir engros. Vi kan derpå tage en drøftelse omkring dine eventuelle særlige behov og ønsker.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld gerne formularen så kontakter 

vi dig hurtigst muligt

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Danry Import

CVR: 21844276

​Kontaktinformation​

Telefon: +45 43 90 27 74

​E-mail: salg@danryimport.dk