Alle vores varer er 100% lavet i Nepal​

​Gaveæsker engros til virksomheder med fokus på kvalitet

Danry Import i Greve på Sjælland fremstiller elegante gaveæsker engros, der kan benyttes til en hel række forskellige formål. Det særlige ved vores gaveæsker er, at de bliver fremstillet af håndlavet naturpapir fra bjergene i Nepal.

Dette papir blev også benyttet til de hellige buddhistiske skrifter "Karanya Buha Sutra", og i dag laver de stadig papirprodukter af det samme papir, der også kaldes for loktapapir.

Vi fremstiller gaveæsker engros med fokus på pris og kvalitet

​Vi lægger naturligvis mest vægt på prisen og kvaliteten på vores gaveæsker engros, men også på de sociale hensyn i Nepal. Vi er med andre ord et kvalitetsbevidst importfirma, der har et højt serviceniveau. 

Vi har leveret gaveæsker og andre eksklusive papirprodukter til virksomheder i Europa siden 1999, fordi vi vægter kvalitet, økonomi og bæredygtighed til glæde for alle parter.​

Grundlæggende består vores gaveæsker engros af et almindeligt låg, æsker med båndlukning og æsker med knaplukning.

Du kan naturligvis vælge at få påtrykt et logo. Dertil kommer, at vi kan fremstille æskerne i alle mængder. En mindre virksomhed kan for eksempel bestille en mindre mængde på helt ned til omkring 50 stk.

Kontakt os for en drøftelse om dine behov

​Du er kan kontakte os på telefon 43 90 27 74, men du kan også henvende dig skriftligt til e-mail salg@danryimport.dk, såfremt du ønsker flere oplysninger om vores gaveæsker engros. Derpå kan vi drøfte dine ønsker og behov, således vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til din virksomhed.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld gerne formularen så kontakter 

vi dig hurtigst muligt

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Danry Import

CVR: 21844276

​Kontaktinformation​

Telefon: +45 43 90 27 74

​E-mail: salg@danryimport.dk